филантропија

Разбирање на филантропијата: Српско издание

Во текот на наредните месеци, ќе објавиме неколку нови извештаи за филантропијата во регионот. За почеток, овој блог ќе го посветиме на неодамна објавениот извештај за српската филантропска сцена. Фокусот на нашата работа е прибирањето на податоци за филантропските активности во регионот и нашите годишни извештаи претставуваат значаен ресурс за тоа кој донира, кому донира Read more

September 30, 2016