хуманитарен концерт

Ритамот на филантропијата

Добротворните концерти меѓу најдобрите и најпопуларните форми на филантропски настани  кои се организираат ширум светот. Овие настани претставуваат одлична можност преку која граѓанските организации можат да ја вклучат и да се поврзат со целната група. Концертите даваат доволна флексибилност земајќи ја в предвид големината на вашата организација и тимот за прибирањена средства – од концерт Read more

September 19, 2016