Ucenje filantropije

Причини за донирање: Размислување што ги прави луѓето филантропи

Во досегашните написи во нашиов блог дискутиравме за различните начини преку кои кои можеме да ги оствариме нашите филантропски заложби овде, на Балканот и било каде на друго место.  Можете да донирате на ,,мал” и ,,голем” начин (да, често го споменувам ова, но е мошне важно да се запомни!). Навраќајки се на нашата дефиниција за Read more

October 28, 2016