Tërmeti në Shqipëri: Si kanë ndihmuar njerëzit, kompanitë dhe qeveritë deri më tani

Katër muaj pas tërmetit shkatërrues që goditi Shqipërinë, njerëzit nëpër botë, kompanitë, organizatat ndërkombëtare dhe qeveritë kanë grumbulluar më shumë se EUR 1,988,854,600.00 për lehtësimin e situatës. Por nevojitet më shumë për rikuperimin. Tërmeti shkatërroi infrastrukturën publike dhe mijëra shtëpi, Më shumë se 14 mijë njerëz u zhvendosën përkohësisht , rreth një mijë të plagosur  dhe Read more

February 25, 2020