Mësoni për Filantropinë: Mundësitë për Mbështetje dhe Promovimi në Rajon

Pasi qe kemi ardhur në muajt e verës, duket se nuk janë ngadalësuar fondacionet dhe organizatat të shumta në rajon të cilët janë të fokusuara në nxitjen e filantropisë lokale-burimore dhe ne mbledhjen e fondëve.
Pra, kjo duket si një mundësi e mirë për të treguar disa nga aktivitetet që zhvillohen gjatë verës dhe vjeshtës, në mënyrë që t’ju mundësohet per ti regjistruar këto ngjarje në kalendarin tuaj.

June 28, 2013