Rilansimi i blogut: Mirëseerdhët në Blogun PhilanthropyBalkans

Ka kaluar kohë që kur keni dëgjuar nga ne tek Catalyst Balkans.

Kemi qenë duke rregulluar një mal me të dhëna te  cilat I kemi mbledhur rreth filantropise nga 7 vende te Ballkanit Perëndimor.

Jemi shumë të kënaqur të jemi prapë online me nje prezencë te ndryshuar dhe riemëruar; Postet e Filantropisë janë shëndrruar në PhilathropyBalkans.

Qëllimi jonë… të ju mundësojmë analizën e sektorit të filantropisë, të dhënat, lajmet dhe praktikat më të mira përreth Ballkanit Perëndimor.

Prisni të shihni përmbajtje nga përmbledhjet e të dhënave të Catalyst në praktika filantropike të rajonit. Shkruesit mysafirë nga sektori do të ndajnë me ju dijen e tyre dhe praktikat më të mira.

Po ashtu do të prezantojmë forma të reja të përmbajtjes: përmbledhje të lajmeve; mundësi punësimi në këtë fushë; lajmërime për ngjarje, konferenca dhe mundësi për shkëmbim të dijeve; profile të individëve dhe organizatave kyce të fushës dhe shumëcka tjetër!

Cka do të donit të shihni nga një mbulueshmëri rajonale e zgjeruar e sektorit të filantropisë në rajon? Do të dëshironim shumë të dëgjonim idetë e juaja. Komentoni më poshtë.

 

About author

client-photo-1

Nathan Koeshall