Pikat kryesore në Filantropinë korporative gjatë muajit Qershor

Postimi i javës së kaluar për filantropinë korporative për muajin qershor ngjalli shumë interes tek ju, kryesisht për shkak të vlerës së lartë që ishim në gjendje të përshkruajmë për këtë formë të filantropisë … një matje që mendojmë se nuk është bërë kurr më parë.
Këtë javë, ne kemi kërkuar që të gërmojm pak më thellë dhe të japim disa shembuj të formave të ndryshme të filantropisë nga sektori privat që është angazhuar gjatë muajit qershor. Në munges te një formati më të mirë për prezantim, rrini me neve pasi qe ne do t’ju dërgojmë në shtete te ndryshme

August 26, 2013

Filantropia korporative në Ballkan ka mbledhur hiq më pak se 500.000 Euro gjatë muajit Qershor!

Ndjejmë keqardhje për kohën e humbur gjatë verës, postimet për filantropinë janë kthyer prap duke i analizuar të dhënat publike për dhënjen në të gjithë Ballkanin Perëndimor.
Kemi kthyer fokusin tonë këtë javë (dhe gjatë dy javëve të ardhshme) për dhënjet në korporata gjatë muajit Qershor 2013. Filantropia korporative mori një shumëllojshmëri të formave gjatë muajit Qershor, duke përfshirë donacionet direkte me të holla, ofrimi i llojeve në të mira (jo-financiare) ose shërbime, punimi i përbashket me punonjësit e tyre për të arritur një qëllim të përbashkët, si dhe ofrimin e një platforme për klientët ose konsumatorët që të marrin pjesë gjithashtu në dhënie.

August 14, 2013